MC-lån

Låna pengar till drömhojen med ett MC-lån!

Oavsett om du ska köpa en ny eller begagnad motorcykel så är ett MC-lån ett lån som är avsett för att finansiera inköp av en motorcykel. Det kan vara en bra lösning om du vill köpa en motorcykel men inte har tillräckligt med pengar på handen. Räntan är individuell och påverkas av flera faktorer bland annat din ekonomiska situation och lånehistorik.

Ett MC-lån fungerar på ungefär samma sätt som ett privatlån om man ser till låneperioden, räntan och månadskostnaden men med skillnaden att du inte behöver lägga 20% i kontantinsats med ett privatlån eller ha en motorcykel som inbyte. På så vis är ett privatlån mer flexibelt och du lånar till hela köpet utan frågor om vad du ska använda pengarna till. Ett MC-lån hos en bank eller direkt hos en MC-handlare innebär att du står för 20% av köpeskillingen själv. Här ser du alla privatlån och kan enkelt jämföra villkor, räntor och avgifter.

Här kan du ansöka om MC-lån


Lån upp till 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Lån upp till 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Rekommenderas

Lån mellan 10 000 - 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Låna upp till 150.000 kr! Pengarna på kontot samma dag!

★★★★★

Låna upp till 500 000 kr med riktigt låg ränta från 3,50%!

★★★★★

Låna upp till 150 000 kr! Svar direkt! Ingen säkerhet krävs!

★★★★★

Låna upp till 100 000 kr från Thorn! Fast årlig ränta från 9,9 %!

★★★★★

Lån upp till 40.000 kr utan säkerhet! Fast låg ränta från 6,84%!

★★★★★

Låna upp till 50 000 kr! Individuell ränta! Uttag dygnet runt!

★★★★★

Ränta från 2,95%! Lån upp till 600 000 kr! Ansök idag!

★★★★★

Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet! Löptid upp till 12 år!

★★★★★

Låna mellan 10 000 kr - 40 000 kr utan krångel på Klicklån!

★★★★★

Erbjudande från flera banker med en kreditupplysning!

★★★★★


MC-lån - Låna till din drömhoj
Det kan vara en bra idé att jämföra olika MC-lån hos olika långivare för att hitta det lån som passar dig bäst

Hitta ett lån som passar dig

Det kan vara en bra idé att jämföra olika MC-lån hos olika långivare för att hitta det lån som passar dig bäst. Tänk på hur lång låneperiod du vill ha, om du vill ha fast eller rörlig ränta, och vilka avgifter som tillkommer. Du kan också prata med en rådgivare på en bank eller en långivare för att få hjälp med att hitta ett lån som passar dig.

Privatlån eller MC-lån?

Det finns många olika låneinstitut som erbjuder olika former av MC-lån, så det kan vara smart att jämföra olika institut med varandra för att få det lån som just passar dina behov. Hos en MC-handlare kan du vanligtvis låna upp till 80% av köpesumman, resterande belopp betalas med kontantinsats eller med inbytes MC. Har du inte handpenningen kan du istället låna hela beloppet med hjälp av ett privatlån. Ett privatlån låter dig låna hela beloppet upp till 350 000kr och ibland ända upp till 600 000kr.

Skillnader:

 1. Inköp: MC-lån är avsedda för att finansiera inköp av en motorcykel, medan privatlån kan användas för att finansiera olika typer av inköp och projekt.
 2. Ränta: MC-lån kan ha högre räntor än privatlån, eftersom de är avsedda för ett specifikt inköp och kan vara mer riskabla för långivaren.
 3. Ansökningsprocess: MC-lån kan ha en mer formell ansökningsprocess med en kreditprövning bestående av ekonomisk situation, lånehistorik och tidigare skulder. Privatlån kan också ha en formell ansökningsprocess.
 4. Avbetalningstid: MC-lån och privatlån kan ha olika löptider, beroende på det specifika lånet och långivaren.
 5. Användningsområde: MC-lån är avsedda för att finansiera inköp av en motorcykel medan ett privatlån kan användas för att finansiera olika typer av inköp och projekt.

Vanligtvis ansöker man om att låna 40 000-350 000kr för att köpa en MC, och för att få ett lån så krävs oftast att du inte har betalningsanmärkningar samt att du har en fast inkomst. Här kan du jämföra alla lån.

Upplev friheten på vägarna

Med en motorcykel får du en unik körglädje och möjlighet att ta dig snabbt och smidigt genom trafiken. Det är också ett miljövänligt och ekonomiskt sätt att ta dig runt. Motorcyklar finns i många olika modeller och varianter, så oavsett om du är ute efter en sportig racermaskin eller en komfortabel touringbike, så finns det en motorcykel som passar just dina önskemål. Dessutom är det en investering som kommer att ge dig många års glädje och frihet. Så vänta inte längre, gör din dröm till verklighet och köp din egen motorcykel idag!

Hur mycket kan jag låna till motorcykel?

Det finns många sätt att finansiera ett motorcykelköp, men ett av de mest populära sätten är genom att ta ett billån eller ett privatlån. Detta ger dig möjlighet att få din drömmotorcykel nu, istället för att vänta tills du har sparat ihop tillräckligt med pengar. Ett privatlån fungerar så att du inte behöver lämna någon säkerhet för lånet utan du köper vad du vill. I praktiken kan du låna upp till 600 000 kr utan säkerhet.

5 populära MC-lån utan krav på säkerhet


Lån upp till 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Lån upp till 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Rekommenderas

Lån mellan 10 000 - 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Låna upp till 150.000 kr! Pengarna på kontot samma dag!

★★★★★

Låna upp till 500 000 kr med riktigt låg ränta från 3,50%!

★★★★★


Detta gäller ansökan om ett MC-lån

Gemensamt vid ansökan om ett MC-lån, billån eller ett privatlån är att du väljer en avbetalningsplan baserat på din nuvarande ekonomi. Du väljer alltså om du vill betala tillbaka lånet över en kortare tid med högre månadskostnad där den totala räntekostnaden blir lägre eller över en längre tid med lägre månadskostnad där den den totala räntekostnaden blir högre. Dessutom är det ofta möjligt att välja mellan rak eller annuitetsamortering. Där t.ex. rak amortering innebär att du amorterar (betalar av på lånet) med en fast summa varje månad.

En fördel med att finansiera köpet med ett eller ett privatlån är att du inte behöver sätta upp något som säkerhet. Detta gör att det är lättare att ansöka om ett lån och att det är enkel process att få lånet beviljat. Det går i regel väldigt snabbt att få svar på ansökan och pengarna utbetalda.

Så om du drömmer om att äga en motorcykel, men inte har råd att köpa den på en gång finns det många olika finansieringsalternativ att välja mellan. Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa alternativet för dig och din ekonomi!

MC-lån eller privatlån

Oavsett om du väljer ett MC-lån hos en handlare eller ansöker om ett privatlån så är det viktigt att jämföra räntor och villkor och ta hänsyn till att räntorna är rörliga på marknaden och att enbart låna om du vet med dig att du kan betala tillbaka lånet varje månad även om räntan stiger.

Fördelen med ett ”säkrat” lån där motorcykeln är säkerhet för lånet är att du kan förhandla en något lägre ränta. Men om du inte betalar lånet i tid riskerar du att bli av med motorcykeln. Fördelen med ett osäkrat lån (privatlån) där det inte krävs någon säkerhet är att du får låna till hela beloppet och inte binder lånet till ett specifikt köp. Båda lånen kan ha en fast eller rörlig ränta och en löptid på några år. Du som låntagaren måste kunna bevisa din inkomst och kreditvärdighet för att kvalificera dig för lånet. Räntorna varierar beroende på låntagarens kreditvärdighet och lånets storlek.

När du letar efter ett lån till en motorcykel bör du se upp med följande:

 1. Räntan: Jämför räntorna hos olika långivare för att hitta det bästa erbjudandet. Räntan påverkar totala kostnaden för lånet, så det är viktigt att hitta en långivare med en låg ränta.
 2. Löptiden: Längden på lånet påverkar hur mycket du kommer att betala varje månad och hur mycket du kommer att betala totalt. Ju längre löptid desto mer totalt kommer att betalas.
 3. Förutsättningar: Läs igenom villkoren noga och se till att du förstår alla förutsättningar och avgifter som kan tillkomma, t.ex. avgifter för försenade betalningar eller avgifter för att betala av lånet tidigt.
 4. Kreditvärdighet: Långivare kan kräva en viss kreditvärdighet för att kvalificera dig för ett lån. Se till att du har en god kreditvärdighet innan du ansöker om ett lån.
 5. Säkerhet: Om du väljer ett säkerhetslån, se till att du förstår vad som händer om du inte kan betala tillbaka lånet och om det är en risk att du kan tappa det du har satt som säkerhet.
 6. Långivaren: Se till att du förstår vem som är långivaren och om de är pålitliga och har ett bra rykte.

Få det bästa erbjudandet: Lägsta räntan på privatlån!

 • Enklare jämför lån upp till 600 000 kr utan säkerhet – Läs mer
 • Sambla hjälper dig att hitta det bästa lånet  – Läs mer
 • Lendo hjälper dig att hitta lägsta ränta på privatlån – Läs mer
 • Zmarta jämför och hittar billigaste lånet till dig – Läs mer

Fler låneformer:

Privatlån
Bolån/Bostadslån
SMS lån
Billån
MC lån

Vad betyder inflation?

Vad betyder inflation?

Inflation beskriver hur priserna på varor och tjänster stiger över tid, vilket minskar pengarnas köpkraft. ... Läs mer
När går räntan ner igen?

När går räntan ner igen?

När kommer räntorna sjunka igen? ”När går räntan ner igen?” är en fråga många ställer ... Läs mer
Lär dig Förhandla bolåneräntan!

Förhandla bolåneräntan – Sänk dina kostnader effektivt

Mästra konsten att förhandla bolåneräntan – säg farväl till förhandlingsångest och hej till besparingar Att ... Läs mer
Lån utan inkomst?

Lån utan inkomst – Är det möjligt?

Kan man verkligen få lån utan inkomst? Att navigera i lånemarknaden utan en fast inkomst ... Läs mer