Samla dina lån med ett samlingslån

Spara tusenlappar varje månad genom att samla dina lån

Ett samlingslån är ett lån som gör det möjligt för dig att samla flera olika lån och krediter i ett enda lån med en lägre ränta och månadskostnad. Det innebär att du kan få bättre kontroll över din ekonomi, sänka din månadskostnad och få enkel överblick över din totala skuld. Med ett samlingslån kan du också välja att betala tillbaka lånet över en längre tid, vilket ger dig mer flexibilitet i din ekonomi. Du kan också sänka din räntekostnad och öka din månatliga besparing.

Samla lån och krediter – Lägre ränta med samlingslån


Lån upp till 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Lån upp till 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Rekommenderas

Lån mellan 10 000 - 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Låna upp till 150.000 kr! Pengarna på kontot samma dag!

★★★★★

Låna upp till 500 000 kr med riktigt låg ränta från 3,50%!

★★★★★

Låna upp till 150 000 kr! Svar direkt! Ingen säkerhet krävs!

★★★★★

Låna upp till 100 000 kr från Thorn! Fast årlig ränta från 9,9 %!

★★★★★

Lån upp till 40.000 kr utan säkerhet! Fast låg ränta från 6,84%!

★★★★★

Låna upp till 50 000 kr! Individuell ränta! Uttag dygnet runt!

★★★★★

Ränta från 2,95%! Lån upp till 600 000 kr! Ansök idag!

★★★★★

Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet! Löptid upp till 12 år!

★★★★★

Låna mellan 10 000 kr - 40 000 kr utan krångel på Klicklån!

★★★★★

Erbjudande från flera banker med en kreditupplysning!

★★★★★


Bygg upp en bättre kreditvärdighet

Ett samlingslån kan också hjälpa dig att bygga upp en bättre kreditvärdighet, eftersom det innebär att du betalar tillbaka dina lån och krediter i tid. Detta kan göra det lättare för dig att få lån i framtiden, till exempel ett bolån eller ett billån. Så om du kämpar med att hålla koll på många olika lån och krediter, eller om du vill sänka din månadskostnad och få bättre kontroll över din ekonomi så kan ett samlingslån vara det perfekta valet för dig. Det ger dig möjlighet att organisera dina skulder och gör din ekonomi mer hanterbar.

Det finns många fördelar med att samla dina lån:

 • Lägre månadskostnad: Genom att samla dina lån till ett enda lån med en lägre ränta kan du få en lägre månadskostnad. Detta kan göra det lättare att hantera din ekonomi och se till att du har pengar kvar för andra utgifter.
 • Enklare att hålla koll på: När du har flera lån att betala tillbaka kan det vara svårt att hålla koll på alla räntor och betalningsdatum. Genom att samla dina lån till ett enda lån kan du enkelt hålla koll på din skuld och se till att du inte missar några betalningar.
 • Bättre kreditvärdighet: Att samla dina lån och betala dem i tid kan hjälpa dig att bygga upp en bättre kreditvärdighet. Detta kan göra det lättare för dig att få lån i framtiden, till exempel ett bolån eller ett billån.
 • Möjlighet till längre återbetalningstid: När du samlar dina lån kan du oftast välja att betala tillbaka lånet över en längre tid, vilket kan göra det lättare att hantera din ekonomi.
 • Möjlighet till en lägre ränta: När du samlar dina lån kan du oftast välja att sänka räntan, detta kan göra det lättare att hantera din ekonomi och se till att du har pengar kvar för andra utgifter.

Här kan du ansöka om ett samlingslån

Jämför upp till 40 långivare med endast en kreditupplysning och slå ihop smålån och krediter till en enda månadsbetalning och få bättre överblick av din ekonomi.


Lån upp till 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Lån upp till 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Rekommenderas

Lån mellan 10 000 - 600 000 kr! Endast en kreditupplysning!

★★★★★

Låna upp till 150.000 kr! Pengarna på kontot samma dag!

★★★★★

Låna upp till 500 000 kr med riktigt låg ränta från 3,50%!

★★★★★


Slå ihop lån med ett samlingslån

Det är viktigt att du har stenkoll på alla dina krediter och lån när du ska ansöka om ett samlingslån och enbart låna precis så mycket som det krävs för att baka ihop samtliga av dina befintliga lån och skulder. Du kan även få hjälp av långivaren att lösa dina tidigare lån. Det kan finnas avgifter och kostnader för få hjälp att samla lån, så det är bra att jämföra olika alternativ och läsa igenom villkoren noga innan du väljer att gå vidare med en låneansökan. Men om du väljer rätt lånealternativ kan det vara ett utmärkt sätt att få bättre kontroll över din ekonomi och skapa en bättre ekonomisk framtid.

Tips för att få bättre ränta på ditt lån

 • Anställningsform, fast anställning är alltid bättre. Men har du nyligen gått från provanställning till fast anställning så innebär det en mindre risk för långivaren och är en anledning till lägre ränta.
 • Förbättra din kreditvärdighet genom att betala dina räkningar i tid och hålla din skuldsättning under kontroll
 • Jämför olika långivare och deras räntor innan du ansöker om ett lån
 • Ha en stabil inkomst och visa långivaren att du har möjlighet att betala tillbaka lånet
 • Ha en bra relation till långivaren, till exempel genom att vara en långvarig kund eller att ha ett sparkonto hos dem
 • Förhandla om räntan och be om en sänkning om du tror att du kan få det
 • Visa långivaren att du är en seriös och ansvarsfull låntagare genom att ha en bra låneansökan och förklara varför du behöver lånet och hur du tänker betala tillbaka det.
 • Visa samtliga av dina inkomster direkt i ansökan

Spara pengar genom att samla dyra lån och krediter

Nyttan med att samla dyra lån och krediter är självklart först och främst att du sparar pengar, men inte bara det. Att ha flera lån och krediter kan vara stressande och svårt att hålla reda på, speciellt när varje lån har olika villkor och räntor. Men genom att samla alla lån och krediter till ett större lån kan du minska antalet betalningar du gör varje månad och få en mer överblickbar och hanterbar ekonomisk situation. Här får du fördjupad kunskap om vad nyttan med att samla dyra lån och krediter innebär.

Samlingslån eller privatlån

Ett samlingslån är ett större lån som används för att betala av flera smålån och krediter. Istället för att ha flera olika lån med olika villkor och räntor, kan du samla allt till ett större lån med en enda månadskostnad. Det är i praktiken samma typ av lån som ett privatlån. Dvs ett lån utan säkerhet. Genom att ta ett samlingslån kan du få en lägre ränta och en längre löptid än vad du hade på dina tidigare lån, vilket kan minska din månadskostnad med tusenlappar och göra det lättare för dig att betala av skulden.

Sänk din ränta med Samlingslån

Det finns flera fördelar med att samla dyra lån och krediter till ett större lån:

 1. Lägre ränta: Genom att ta ett större lån kan du ofta förhandla en lägre ränta än vad du hade på dina tidigare lån. Detta kan spara dig tusentals kronor i räntekostnader över tiden.
 2. Färre betalningar: Istället för att ha flera olika betalningar att hålla koll på varje månad, har du nu bara en enda betalning att göra. Detta gör det enklare för dig att hålla koll på din ekonomi och minska risken för missade betalningar.
 3. Längre löptid: Genom att ta ett samlingslån kan du få en längre löptid än vad du hade på dina tidigare lån. Detta kan minska din månadskostnad och göra det enklare för dig att betala av skulden.
 4. Bättre överblick: Genom att ha alla dina lån och krediter på ett ställe får du en bättre överblick över din ekonomi och kan lättare planera dina framtida utgifter.

Följ dessa steg för att samla dina lån och krediter

 1. Gör en lista över alla befintliga lån och krediter och notera ränta, månadskostnad och löptid.
 2. Jämför mellan olika låneförmedlare som erbjuder samlingslån. För att hitta det bästa erbjudandet är det viktigt att jämföra olika långivares räntor och villkor.
 3. Ansök om det nya samlingslånet och uppge vilka lån som ska lösas eller lös lånen själv.

Exempel på långivare som erbjuder samlingslån

 • Sambla erbjuder samlingslån upp till 600 000 kr – Läs mer
 • Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare – Läs mer
 • Zmarta jämför lån hos över 20 långivare – Läs mer
 • Enklare jämför 27 banker och långivare med en kreditupplysning – Läs mer
Låna pengar till kontantinsats

Låna till kontantinsatsen

Låna till kontantinsats 2024 – Hur mycket kan jag låna för att köpa bostad? Letar ... Läs mer
Köpa bil med privatlån

Allt du behöver veta om privatlån

Vad är ett privatlån Ett privatlån, även känt som blancolån, är ett lån som du ... Läs mer
Samla dina lån med ett samlingslån

Samla dina lån med ett samlingslån

Spara tusenlappar varje månad genom att samla dina lån Ett samlingslån är ett lån som ... Läs mer