Hitta det perfekta företagslånet för din verksamhet

En enkel och smidig jämförelse av företagslån

Välkommen till Swefinans – din partner i företagsfinansiering! Vi förstår att varje företag är unikt och att det kan finnas olika finansiella behov beroende på verksamhetens storlek, bransch och tillväxtmål. Det är därför vi är här för att hjälpa dig hitta det perfekta företagslånet som passar just din verksamhet.
Vi erbjuder ett brett utbud av företagslån, skräddarsydda för att möta olika behov. Oavsett om du behöver startkapital för att förverkliga din affärsidé, vill expandera din verksamhet, investera i utrustning eller hantera kortsiktiga likviditetsbehov, har vi lösningen för dig.

Vårt mål är att göra processen enkel och smidig för dig. Vi förstår att tiden är värdefull för en företagare, så vi har samlat de bästa långivarna på en plats. Genom vår hemsida kan du enkelt jämföra olika företagslån, räntor och villkor för att hitta det bästa alternativet för ditt företag.


Företagslån från 10 000 kr - 30 miljoner! Pengarna på dagen!

★★★★★

Företagslån upp till 15 miljoner! Ingen säkerhet krävs!

★★★★★

Från ansökan till att du får dina pengar på 48 timmar!

★★★★★

Svar inom 15 minuter! Lån upp till 1 miljon! 24 månader!

★★★★★

Från ansökan till utbetalning av lånet på 24 timmar!

★★★★★

Företagslån upp till 5 miljoner! Snabb ansökan!

★★★★★

Inget krav på full personlig borgen vid företagslån!

★★★★★

Jämför företagslån hos över 20 långivare med bara en UC!

★★★★★

Låna upp till 1 miljon! Låneoffert inom en timme!

★★★★★


Hitta det perfekta företagslånet

Vi erbjuder företagslån utan säkerhet för de som inte vill belasta sina tillgångar eller har begränsad tillgång till traditionella säkerheter. Med vår hjälp kan du få tillgång till det kapital du behöver snabbt och enkelt, utan onödig byråkrati.

Vi förstår också att företagare kan ha olika finansiella utmaningar, och därför erbjuder vi lösningar även för dem med betalningsanmärkningar. Vi tror på att ge alla företagare en chans att förverkliga sina visioner och bygga framgångsrika verksamheter.

Vårt team av erfarna finansrådgivare finns här för att guida dig genom hela processen. Vi lyssnar på dina behov, analyserar din företagssituation och hjälper dig att hitta det bästa lånealternativet för att uppnå dina mål. Vi strävar efter att erbjuda transparent information och ge dig de verktyg du behöver för att fatta välinformerade beslut om företagsfinansiering. Kontakta oss om du har frågor om företagslån.

Så varför vänta? Utforska vår hemsida och hitta det perfekta företagslånet för att driva din verksamhet framåt. Vi är redo att vara din pålitliga partner i företagsfinansiering och hjälpa dig att förverkliga din fulla potential. Tillsammans kan vi bygga en stark och framgångsrik framtid för ditt företag.

Vanliga begrepp och ord när det gäller företagslån

 • Företagslån  Ett lån som tillhandahålls till företag för att finansiera olika behov och kostnader relaterade till verksamheten.
 • Företagsfinansiering – En bredare term som inkluderar olika finansieringsalternativ för företag, inklusive företagslån, ägarandelar, riskkapital och crowdfunding.
 • Låna till företaget – Att låna pengar specifikt för att finansiera företagets verksamhet och tillväxt, inklusive investeringar, expansion och likviditetsbehov.
 • Snabbt företagslån – Ett företagslån som erbjuder snabba godkännanden och utbetalningar för att möta omedelbara finansiella behov i verksamheten.
 • Företagslån utan säkerhet – Ett lån där företaget kan få finansiering utan att behöva ställa upp tillgångar som säkerhet, baserat på företagets kreditvärdighet och ekonomiska prestanda.
 • Låna pengar till företag – Att låna pengar för att investera i företaget, finansiera tillväxt, täcka driftskostnader eller genomföra andra företagsrelaterade projekt.
 • Företagslån med låg ränta – Ett företagslån som erbjuder en förmånlig räntesats för att minimera företagets totala lånekostnader och bidra till bättre lönsamhet.
 • Starta eget lån – Ett lån som är speciellt utformat för att hjälpa entreprenörer att finansiera uppstartsfasen av ett nytt företag och realisera sin affärsidé.
 • Expansion av företag lån – Ett företagslån som syftar till att finansiera expansionsprojekt, inklusive utvidgning av befintlig verksamhet, etablering av nya filialer eller introduktion på nya marknader.
 • Kapitaltillskott för företag – Tillhandahållande av ytterligare kapital för ett företag för att möta kortsiktiga finansiella behov, stödja tillväxtinitiativ eller genomföra investeringar.
 • Företagslån för småföretagare – Företagslån som är anpassade för småföretagare och erbjuder flexibla villkor och mindre lånebelopp för att möta deras specifika finansieringsbehov.
 • Lån för företagsuppstart – Lån som används för att finansiera startfasen av ett företag, inklusive kostnader för marknadsföring, inventering, personal och annat som är kopplat till uppstarten.
 • Företagslån med betalningsanmärkning – Företagslån som kan beviljas till företag som har betalningsanmärkningar eller svag kreditvärdighet, vilket ger möjlighet till finansiering och möjliggör förbättring av företagets ekonomi.
 • Jämför företagslån – Att undersöka och jämföra olika företagslån från olika långivare för att hitta det bästa alternativet med avseende på ränta, villkor och lånebelopp.
 • Lån för företagsköp – Lån som används för att finansiera förvärvet av ett befintligt företag, antingen genom att köpa ut befintliga ägare eller genom att investera i ett nytt affärsprojekt.
 • Lån för investeringar i företag – Lån som används för att finansiera investeringar i företagets tillgångar, teknik, forskning och utveckling eller andra strategiska initiativ för att förbättra verksamheten.
 • Mikrolån för företag – Mindre lån med lägre lånebelopp som tillhandahålls till småföretagare eller start-ups för att möjliggöra tillgång till kapital för att komma igång eller genomföra mindre projekt.
 • Låna till maskiner och utrustning – Att låna pengar för att finansiera inköp av maskiner, utrustning och andra tillgångar som behövs för företagets verksamhet.
 • Fakturaköp och factoring – Att sälja fakturor till en fakturaköpare eller fakturafaktor för att få omedelbar likviditet istället för att vänta på betalning från kunder.
 • Lån för expansion av verksamhet – Lån som används för att finansiera expansionen av företagets verksamhet, inklusive öppnande av nya avdelningar, expansion till nya marknader eller förvärv av konkurrenter eller partnerskap.

Kontakta oss idag för att ta det första steget mot att säkra ditt företags framgång. Vi ser fram emot att arbeta med dig och vara en del av din resa mot företagets tillväxt och framgång.

Ansök om bästa företagslånet

Hitta det perfekta företagslånet för din verksamhet

En enkel och smidig jämförelse av företagslån Välkommen till Swefinans – din partner i företagsfinansiering! ... Läs mer
Företagslån för att betala elräkningen

Kan inte betala elräkningen

Allt fler företag kan inte betala elräkningen Att ha problem med att betala elräkningen är ... Läs mer
Företagslån med betalningsanmärkning

Företagslån med betalningsanmärkning

Kan man få ett företagslån med betalningsanmärkning? Det korta svaret är JA. Dock kan det ... Läs mer
Vad krävs för att få ett företagslån?

Vad krävs för att få företagslån?

Vi reder ut vad som krävs för att få ett företagslån? Vad krävs för att ... Läs mer