Betalningsmetoder som garanterar snabb utbetalning av ditt lån

Betalningsmetoder som garanterar snabb utbetalning av ditt lån. Har du någonsin undrat vilka betalningsmetoder som verkligen levererar när det gäller snabbhet? Du är inte ensam. I denna artikel dyker vi djupt ner i de metoder som säkerställer att ditt lån betalas ut blixtsnabbt. Om du söker klarhet och vill ha dina pengar snabbt, då har du definitivt hittat rätt!

De snabbaste betalningsmetoderna för direkt utbetalning av ditt lån

 1. Interna banköverföringar: Om du och långivaren har konton i samma bank kan en intern överföring vara den snabbaste metoden. I dessa fall kan pengarna i vissa fall finnas på kontot inom några sekunder.
 2. Trustly: En betalningstjänst som direkt kopplar ihop din bank med långivaren, vilket möjliggör snabbare transaktioner. Trustly kan användas för de flesta svenska banker och de flesta långivare erbjuder utbetalningar inom 15 minuter.
 3. Zimpler: En annan betalningslösning som fungerar på ett liknande sätt som Trustly. Zimpler används ofta för mobilbetalningar och är därför en smidig lösning för dig som är i rörelse.
 4. Swish: Ett av de snabbaste sätten att överföra pengar. Swish är en mobilapp kopplad till ditt bankkonto och överföringar kan i bästa fall ske på mindre än en minut. Dock erbjuder inte alla långivare denna metod.

Det är bra att ha i åtanke att snabbheten i utbetalningen kan variera beroende på när du skickar in din ansökan. Vissa långivare har en specifik tidpunkt då de slutar behandla ansökningar för dagen, och om du skickar in din ansökan efter den tiden kan du behöva vänta till nästa bankdag. Och vet du vad? Under helger och speciella högtider kan det ta lite längre tid.

Bryttider och direktöverföringar hos storbankerna

För låntagare är det inte bara viktigt att veta när kreditgivaren skickar pengarna, utan också när deras egen bank kan ta emot och bokföra dem. Här är en översikt över bryttider och stöd för direktöverföringar hos några av Sveriges största banker:

 • Swedbank:
  • Bryttid: Före kl 13:00 för samma dags överföring.
  • Direktöverföring: Ja, ofta inom några minuter.
 • Nordea:
  • Bryttid: Före kl 13:30 för samma dags överföring.
  • Direktöverföring: Ja, stödjer snabba överföringar med tjänster som Trustly.
 • Handelsbanken:
  • Bryttid: Före kl 14:00 för samma dags överföring.
  • Direktöverföring: Ja, ofta inom några minuter.
 • SEB:
  • Bryttid: Före kl 13:35 för samma dags överföring.
  • Direktöverföring: Ja, stödjer snabba överföringar med tjänster som Trustly.
 • Danske Bank:
  • Bryttid: Före kl 13:45 för samma dags överföring.
  • Direktöverföring: Ja, men kan variera beroende på transaktionstyp.

Kom ihåg att dessa tider och tjänster kan skifta beroende på olika avtal och omständigheter. Om du vill ha den allra senaste informationen är det bäst att ta en titt på bankens egen hemsida eller slå dem en signal direkt.

Men vet du vad som är fantastiskt? Ett SMS-lån med direkt utbetalning kan vara en räddare i nöden i många situationer. Kanske står du inför en oväntad utgift, behöver lösa tillfälliga pengaproblem, är en småföretagare i behov av snabb finansiering, eller kanske drömmer du om en spontan semester. Oavsett anledning finns dessa lån där för att hjälpa dig när du behöver det som mest.

Lån utan inkomst?

Lån utan inkomst – Är det möjligt?

Kan man verkligen få lån utan inkomst? Att navigera i lånemarknaden utan en fast inkomst ... Läs mer
Utforska SMS-lån, från regler till risker med betalningsanmärkningar

Allt du behöver veta om SMS-lån

Vad är ett SMS-lån? SMS-lån, även kända som snabblån, har blivit alltmer populära i Sverige ... Läs mer
Snabb utbetalning av ditt lån

Betalningsmetoder som garanterar snabb utbetalning av ditt lån

Betalningsmetoder som garanterar snabb utbetalning av ditt lån. Har du någonsin undrat vilka betalningsmetoder som ... Läs mer
SMS-lån med Swishutbetalning

SMS-lån med Swishutbetalning

Swishutbetalning – framtidens sätt att hantera SMS-lån Förmodligen har du funderat på vilket SMS-lån som ... Läs mer